Heren 2

Mulo heeft in het seizoen 2016 een nieuw tweede herenteam gevormd. Dit team bestaat uit spelers die in het verleden eerder hebben gehonkbald en uit mannen die pas enkele maanden geleden zijn gestart met honkbal.

Bij heren 2 staat het resultaat niet voorop. Veel belangrijker is het dat de spelers plezier beleven tijdens de trainingen en wedstrijden. Het is ook helemaal niet noodzakelijk om ervaring te hebben met honkbal. Het tweede herenteam is erg geschikt voor mannen en jongens die nooit eerder hebben gehonkbald. Heren 2 is in het seizoen 2018 dan ook ingeschreven in een lagere klasse (de vierde klasse) zodat ook de onervaren spelers op een passend niveau kunnen spelen.

De wedstrijden van Heren 2 duren 2 uur in plaats van 9 innings en worden over het algemeen op zondagochtend gespeeld.

Heren 2 is altijd op zoek naar nieuwe spelers. Vond u het vroeger op school al leuk om zo hard mogelijk tegen een bal te slaan maar besloot u nooit eerder echt te gaan honkballen? Het is nooit te laat om alsnog kennis te gaan maken met de mooie honkbalsport!

Of heeft u in het verleden bij Mulo gehonkbald en lijkt het u leuk om na jaren deze sport weer te beoefenen? In dat geval moet u zeker een keer een training van heren 2 bezoeken, wellicht ziet u wel bekende gezichten en kunt u oude tijden doen herleven!

Training: dinsdag vanaf 19.00 uur.