Kinderen in de leeftijd tot en met 15 jaar spelen in het aspirantenteam van Mulo. Daar waar de Beeballers nog een vereenvoudigde spelvariant spelen om kennis te maken met de sport, spelen de aspiranten, net als de pupillen, met een echte pitcher en catcher. De aspiranten nemen ook deel aan de competitie. Uiteraard is het niet noodzakelijk dat je eerst Beeball of bij de pupillen hebt gespeeld. Ook kinderen die niet eerder hebben gehonkbald zijn van harte welkom om bij Mulo te komen spelen. De trainers van de aspiranten laten uw kind graag kennis maken met de sport en zorgen er voor dat de kinderen op een leuke, speelse wijze de basistechnieken van het honkbal onder de knie krijgen.

Wekelijks traint het team op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend.

Ons aspirantenteam is nog op zoek naar jongens of meiden die het ook leuk vinden om de stoere sport honkbal te spelen. Als je graag een keer mee wilt trainen ben je van harte welkom. Je kunt je dan op het veld melden bij de trainer, Andy. Je kunt ook vooraf informatie opvragen door een e-mail te sturen naar de vereniging .

Trainer: Andy