Nieuwe kledingleverancier Mulo

Beste leden en ouders van leden,

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen is er de afgelopen maanden druk overleg gevoerd met een nieuwe leverancier van de clubkleding. Het heeft wat langer geduurd dan gehoopt maar ondertussen kunnen wij u informeren over het feit dat met ingang van heden de clubkleding zal worden geleverd door Macron Store Deurne.

De samenwerking met Macron Store Deurne biedt de leden van Mulo het grote voordeel dat kleding in het vervolg op voorraad leverbaar is en ook kan worden gepast in de winkel aan de Stationsstraat 88 in Deurne. Naast de officiële clubkleding kunt u bij Macron Store Deurne ook terecht voor petten, schoenen en overige honkbalmaterialen. Op korte termijn zal het assortiment in de winkel nog worden uitgebreid.

Een nieuwe kledingleverancier betekent ook een nieuw officieel wedstrijdshirt. Sinds korte tijd wordt dit shirt al gebruikt door de spelers van onze beide seniorenteams. Dit officiële shirt is op dit moment voorradig bij Macron Store Deurne en kan ook via de nieuwe webshop worden aangeschaft. Deze webshop is bereikbaar via onderstaande link.

Om de samenwerking met Macron Store Deurne te vieren en ter introductie van de nieuwe officiële wedstrijdkleding geldt een speciale actie. Alle leden die het nieuwe wedstrijdshirt kopen krijgen gratis een rugtas die is voorzien van het Mulo logo. Deze actie geldt gedurende  3 maanden.

Macron Store Deurne nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan de winkel in Deurne.

Namens Macron Store Deurne en het bestuur van Mulo,

Rik van Moll

 

Link naar webshop:    http://macronstoredeurne.nl/shop/clubs/mulo-baseball/

 

Start een gesprek

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *